Zakonski pogoji

Ta spletna stran www.teoxane.si je last in jo upravlja Teoxane SA, švicarska družba s kapitalom € 250,000 CHF.
Registrirana v Ženevi: C11-660-1948003-8
 

Direktor za objave

Ga. Taupin, Teoxane SA, generalna izvršna direktorica
 

Glavni sedež

105, rue de Lyon
1203 Ženeva, Švica

Tel +41 22 344 96 36
Faks +41 22 340 29 33

 

Zasnova spletne strani in razvoj

Hyptique
5, avenue Bertie Albrecht 75008 Pariz
T : +33 (0)1 49 29 53 00

Maecia SARL
82 rue Beaubourg
75003 Pariz – Francija
 

Gostiteljske družbe

Ganesh Hosting SARL
Swissmedia Center
Rue du Clos 12
1800 Vevey – Švica
Tel: (0041) 021 921 76 74
Faks: (0041) 21 964 17 91
 

Patenti, blagovne znamke

Teoxane je lastnik intelektualnih avtorskih pravic oziroma pravic do uporabe vseh elementov na tej spletni strani, vključno z besedilom, slikami, grafikami, logotipi, ikonami, zvoki in programsko opremo.

Brez predhodnega pisnega dovoljenja se vsebine te spletne strani, tudi delno, v nobenem primeru ne sme reproducirati, distribuirati, spreminjati ali izkrivljati na kakršen koli način in v kakršnem koli postopku: Teoxane SA.

Kakršnakoli nepooblaščena uporaba te spletne strani ali katerega koli materiala pomeni kršitev in se preganja.

 

Zasluge za slike

Objavljene slike so avtorsko zaščitene in pripadajo njenim lastnikom.
®Lars Zahner - Fotolia.com
®blvdone - Fotolia.com
®goodluz - Fotolia.com
®i love images- Fotolia.com
 

Zavrnitev odgovornosti

Ta spletna stran je ves čas dostopna uporabnikom. Vendar si Teoxane pridržuje pravico do spremembe, ukinitve ali motenj dostopa do celotne ali dela spletne strani zaradi tehničnega vzdrževanja.

Teoxane si bo prizadeval za ohranjanje dostopa do spletne strani, a v nobenem primeru ne jamči neprekinjenosti dostopa.

Tako Teoxane ne odgovarja za kakršno koli škodo, neposredno ali posredno, povezano z motnjami ali prekinitvijo dostopa do spletne strani.

 

Pravilnik o zasebnosti

Teoxane tretjim osebam ne bo prodal, distribuiral ali dal v zakup vaših osebnih podatkov, razen z vašim dovoljenjem oziroma kadar je to potrebno skladno z zakonodajo. Zahtevate lahko seznam vaših osebnih podatkov, s katerimi razpolagamo. Če želite imeti kopijo podatkov o vas, s katerimi razpolagamo, nam pišite. Če mislite, da je kateri koli podatek o vas, s katerim razpolagamo, nepravilen ali nepopoln, nam pišite ali pošljite epošto v najkrajšem možnem času, na naslednji naslov: info@teoxane.com. Podatke, ki se izkažejo za nepravilne, bomo ustrezno popravili.
 

Dnevniške datoteke

Z obiskom naše spletne strani zbiramo standardne internetne prijavne informacije in podrobnosti o vzorcih obnašanja obiskovalcev. To delamo z namenom seznanitve o številu obiskovalcev različnih delov spletne strani. Informacije zbiramo brez identificiranja oseb. Z uporabo podatkov o prijavah ne poskušamo ugotavljati identitete obiskovalcev naše spletne strani. Podatkov o prijavah, zbranih iz te spletne strani, ne bomo povezovali z nobeno osebno identifikacijsko informacijo iz katerega koli vira.
 

Komentarji in obrazci za poizvedbo

Naša spletna stran omogoča obiskovalcem, da oddajo komentar in nas kontaktirajo preko obrazcev za poizvedbo. Zbiramo naslednje informacijo:

  • kontaktne podatke kot so ime, priimek, elektronski naslov, spletni naslov

  • naslov IP

  • komentar ali poizvedba

Te informacije zahtevamo iz naslednjih razlogov:

  • za izboljšanje naših izdelkov in storitev

  • za spodbujanje interakcije obiskovalcev in diskusije na naši spletni strani

  • da lahko odgovorimo na povpraševanja obiskovalcev
     

Piškotki

Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vašem računalniku ob obisku spletne strani. Piškotki se uporabljajo za delovanje spletnih strani oziroma za bolj učinkovito delovanje kot tudi za zagotavljanje informacij lastnikom spletne strani. Piškotki, ki jih uporablja ta spletna stran, so za nas potrebne za zagotavljanje in izboljšanje dodane vrednosti naših izdelkov in ohranjanja konkurenčnosti. Piškotkov ne delimo s tretjimi osebami.

Piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. Informacije uporabljamo za sestavo poročil in za izboljšanje spletne strani. Piškotki zbirajo informacije v anonimni obliki, vključno s številom obiskovalcev spletne strani, kje so obiskovalci prišli na spletno stran in katere strani so obiskali.

Googlov pravilnik o zasebnosti lahko najdete tu http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Večina spletnih brskalnikov omogoča določen nadzor večine piškotkov preko nastavitev brskalnika. Za več informacij o piškotkih, vključno s seznanitvijo o načinu nastavitve piškotkov in njihovem upravljanju ter brisanju obiščite www.allaboutcookies.org.

Za izbiro prekinitve sledenja s strani Google Analytics za obisk vseh spletnih strani obiščite http://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
 

Povezave na druge spletne strani

Ta spletna stran lahko vsebuje povezave na druge interesne spletne strani. Ko ste z uporabo teh povezav zapustili to spletno stran, morate vedeti, da mi nimamo nadzora nad drugimi spletnimi stranmi. Iz tega razloga nismo odgovorni za zaščito ali zasebnost katerihkoli informacij, ki jih razkrijete ob obisku teh strani, saj te strani niso urejene z izjavo o zasebnosti. Bodite previdni in poiščite izjavo o zasebnosti, ki se nanaša na te strani.